Op zoek naar moeder dochter wellness?

moeder dochter wellness
Betuwsch Badhuys Homepagina.
Wellness in de weilanden. Betuwsch Badhuys is een kleinschalige wellnessboerderij. Kom voor een onvergetelijke dag natuurlijk genieten naar Betuwsch Badhuys! In onze prachtige wellnessboerderij is sinds juli 2014 een compact prive spa gevestigd. Onze gasten worden door het luide geloei van de koeien begroet, waarna zij vanuit de saunas uitkijken over de weilanden. Te midden van de boomgaard kan men afkoelen in het dompelbadje of onder de stortemmer. Voor wat ontspanning en frisse lucht is onze boomgaard een heerlijke plek. Pluk een appel of peer en dommel weg in een hangmat. Je vindt ons in het Betuwse dorpje Lienden, centraal gelegen in Midden-Nederland aan de A15 en A12. Uitgebreide sauna arrangementen. Massages in de oude paardenstallen. In onze voormalige paardenstallen kunt u terecht voor heerlijke massages en beautybehandelingen in een beauty arrangement. Even tijd voor jezelf of gezellig met zn tweeën of zelfs met zn drieën, krijgt u ter gelijke tijd uw behandeling. Erg leuke belevenis voor een beauty dagje of avondje weg met moeder, dochter, zus of vriendin!
Schoonheidsinstituut Casa Elise.
Dochter: Manicure en pedicure met nagels lakken, Korte lichaamsrmassage, Haren opsteken/vlechten en make-up. 145 voor 2 personen. Arrangement heeft een duurtijd van 90 minuten. De behandelingen zullen samen doorgaan in onze duo cabine. Wensen jullie graag een uitbreiding met 2 uur privé wellness? Vraag ernaar en we stellen samen een arrangement op.
De Hofdames Weekend voor moeder, dochter, zus of vriendin.
STEL JE EENS VOOR. Een inspirerend weekend onder professionele begeleiding heerlijk genieten en verbinden, samen met je moeder, dochter, zus of beste vriendin. Even voor niemand zorgen, want er wordt nu voor júllie gezorgd. Niet zomaar een weekendje weg: onder vakkundige begeleiding van diverse professionals samen stilstaan bij de speciale band die jullie hebben.
Relax moeder/dochter Kinderfeestjes en beauty arrangementen voor volwassenen en kinderen in IJsselstein omgeving Utrecht. Ook mogelijkheden om de ruimte te huren.
Fish spa only. Moeders dochters t/m 12 jaar. / 60 minuten. Twee personen 7500., Ontvangst met koffie/thee/limonade en iets lekkers. Reinigingsritueel van de voeten. Fish spa treatment 20 min. Voetverzorging met professionele scrub. Voetverzorging met voedende crème. Teennagels lakken moeder kind.
PUR'O' Schoonheidsinstituut Wellness.
Top 3 Relaxen en Genieten in Zuid-Holland secretaresse magazine community pa.nl.
Lekker even een weekendje ertussenuit om te shoppen, om lekker te genieten van de wellness of gewoon om even bij te kletsen. Bekijk nu onze TOP 3 voor een op en Top Relaxweekend in Zuid-Holland.: Vriendinnenarrangement Samen heerlijk bijkomen. Samen met uw vriendin, partner, moeder of dochter een dag heerlijk relaxen.
Verwenarrangement moeder dochter.
Het moeder dochter arrangement van Akwa is hier ideaal voor, dit is echt Moeder Dochter Quality-time! Bij Akwa Wellness hebben we voor jullie beiden een speciaal wellness arrangement samengesteld. Een arrangement waar jullie samen tegelijkertijd kunnen genieten van de unieke duo behandelingen die Akwa te bieden heeft.
Moeder-dochterdag: ze wordt een vrouw! Lekker in het leven Lekker in het Leven NL.
Voor de moeder? Neem je dochter mee naar je favoriete boetieks en vraag haar mening over de kleding die jij leuk vindt. Vraag haar kledingstukken te kiezen waarvan zij denkt dat ze je zullen staan. Een nieuwe blik op je garderobe is nooit weg! Voor de dochter? Draai de rollen om: nu neemt zij jou mee om te kijken naar de merkkleding die zij gaaf vindt, en kun jij haar iets voorstellen. De dialoog aangaan en proberen aan het eind van deze gezellige dag zover te zijn dat jullie de kledingsmaak van de ander beter begrijpen. Moeder-dochterdag: en een wellnessdag? Sommige wellnesscentra hebben âmoeder-dochter'-formules' vanaf 13 jaar: een heerlijk moment om aandacht te besteden aan wellness en beauty, aangepast aan de behoeften van ieder van jullie met behandelingen, massages, manicure, make-up.
Wellness voor moeder en dochter Bouwen met taal.
Wellness voor moeder en dochter. Pas na vijftigste verjaardag maakte ik kennis met het fenomeen sauna. Ik wist natuurlijk al langer dat er zaken bestonden als hetelucht stoom en zweetbaden, maar het leek mij helemaal niks; te warm en te benauwd.
5x leuke moeder-dochter uitjes in Den Haag indebuurt Den Haag.
En wat is nu leuker dan samen met je moeder gezellig op pad te gaan? Ik doe dat regelmatig en daarom zet ik speciaal voor Moederdag mijn tips op een rij die leuk zijn om aan jouw moeder cadeau te doen.
10 tips voor een moeder dochter uitje DIK.NL.
Bekijk alle wellness aanbiedingen. Een lekker gezichtsmasker, een ontspannende massage, of even helemaal bijkomen van de warmte in de sauna Wat is er nou lekkerder dag een verwendagje? Als jouw moeder of dochter het druk heeft gehad, is het heerlijk om samen een verwendagje te plannen.

Contacteer ons